Menu Sluit menu

Franchise

Franchise
Franchise Pizza Hut

Jouw eigen Pizza Hut Delivery?

Top Brands vormt de koepelorganisatie voor Pizza Hut, bakkerij Paul en WASBAR. Deze drie gevestigde topmerken zijn in volle expansie in België. Gecombineerd gaat het om 142 vestigingen waarvan de totale omzet in 2019 opliep tot 150 miljoen euro. Wilt u graag meestappen in dit succesverhaal? Lees dan meer over de mogelijkheden van een eigen Pizza Hut Delivery vestiging.

Volledige ondersteuning

Pizza Hut stelt jarenlange ervaring en expertise graag ten dienste van uw ondernemersverhaal. Wij ondersteunen u maximaal bij de opstart en het dagelijks management van uw Pizza Hut franchise. We voorzien voldoende training en doorheen het volledige ondernemingsproces kan u terugvallen op professionele ondersteuning en begeleiding.

Franchise

Uw Pizza Hut in cijfers

  • 75,000 € Eigen kapitaal
  • 10 + 10 jaar duur contract
  • 7,5% + 6% Franchise en Marketing bijdrage
  • 230-260k € Investering exclusief BTW.
franchise Top Brands 2
Waarom kiezen voor Pizza Hut als franchisepartner?

Pizza Hut Online

Ons online bestelplatform www.pizzahut.be speelt perfect in op de groeiende trend van online delivery en wordt reeds sinds de start druk gebruikt. De afgelopen jaren werden er heel wat vernieuwingen doorgevoerd om het gebruiksgemak voor onze klanten te vergroten. Samen met u bouwen we graag verder aan de optimalisatie en het succes van ons online platform.

franchise Top Brands 1

Producten in de kijker

Pizza Hut staat bekend als ’s werelds grootste pizza-innovator die steeds opnieuw verrast met nieuwe producten van topkwaliteit. Een gespecialiseerd innovatieteam lanceert regelmatig nieuwe recepten, korstinnovaties of andere originele creaties. Dit zorgt ervoor dat de consument geboeid blijft en geprikkeld wordt om nieuwe producten uit te proberen.

 

Communicatie

Pizza Hut besteedt de nodige zorg aan haar communicatie. Zo tovert een ervaren marketingteam steeds de ideale communicatiemix op tafel. Een groot marketingbudget zorgt ervoor dat Pizza Hut in de kijker loopt bij klanten en dat nieuwe producten maximaal worden aangeprezen.

 

Kriebelt het om te ondernemen?

Neem contact op met ons en wij helpen je op weg.