Menu Sluit menu
Pizza Hut Waterloo
05.07.2021

Opening Pizza Hut Waterloo

Op maandag 5 juli heropende het Pizza Hut restaurant te Waterloo aan de Chaussée de Bruxelles 291. Het restaurant werd ondergebracht in een volledig nieuw en ecologisch gebouw met 76 zonnepanelen en een groendak.
 
Het nieuwe restaurant opent haar deuren in een gloednieuw decor, met  158 zitplaatsten gespreid over 2 verdiepingen en een gezellige familietafel voor grote groepen. Maar ook op ecologisch vlak heeft dit restaurant de nodige voordelen. “Er werden de nodige inspanningen gedaan om dit restaurant een sterk ecologisch en duurzaam aspect te geven. Zo werden er 76 zonnepanelen met een vermogen van 20kVA geïnstalleerd, zodat het restaurant voor 15% energie autonoom is.” aldus Stef Vincke, Operations Director van Pizza Hut Belgie. “Daarbovenop hebben we ook een groendak voorzien om de biodiversiteit te stimuleren en als ecologische CO2 filter. We streven ook met Pizza Hut naar een duurzame toekomst en zullen hier meer en meer op inzetten.”
Het restaurant in Waterloo zal verder al de klassieke Pizza Hut elementen hebben zoals het à volonté Pizza Buffet elke middag tussen 12u en 14u, salad bar en self-service drankenstand. Het nieuwe restaurant zal 7/7 geopend zijn, elke dag tussen 11u30 en 22u.

Pizza Hut Waterloo
PIZZA HUT WATERLOO
PIZZA HUT WATERLOO