Menu Sluit menu
Werken bij Top Brands

Collega's aan het woord

Dimi
Dimi
Area Manager

“Als areamanager volg ik 8 Pizza hut restaurants op. Mijn jarenlange ervaring als coach zet ik in om collega’s te ondersteunen en te adviseren. Samen werken we aan een aangename werksfeer en nog betere resultaten. Elke dag is een verrassing!”

Elsa
Elsa
Manager

"Als manager bekleed ik een voorbeeldfunctie. Elke dag geef ik dan ook het beste van mezelf om zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak een topresultaat te bereiken. Samen met heel het team zetten we uitdagingen om in kansen. De hechte band tussen de collega’s zorgt ervoor dat ik deze job met heel mijn hart uitvoer."

Fleur
Fleur
Manager

“In het begin voelde het onwennig om medewerkers aan te sturen die soms een pak ouder waren dan ikzelf. Mede dankzij interne opleidingen en goede begeleiding op de werkvloer voelt dit nu heel vertrouwd aan. Alles draait om wederzijds respect: alleen dan kan een solide samenwerking ontstaan en groeit het hele team.”

Michael
Michaël
Market Manager

“Mijn carrière bij Pizza Hut startte 25 jaar geleden als jobstudent. Vandaag begeleid ik verschillende areamanagers in hun dagelijkse werking en resultaten. Ik geniet een hoge autonomie en kan mij ten volle ontplooien binnen Top Brands.”

Staf
Staf
1° Assistant Manager

“Tijdens mijn stage bij Pizza Hut voerde ik werkelijk alle mogelijke taken uit: pizza’s bereiden, de kassa bedienen, shiften meedraaien, personeelsbeleid voeren, winstberekeningen maken, HACCP controleren en training volgen op het hoofdkantoor. Hierdoor ontwikkelde ik op korte termijn inzicht in de werking van Pizza Hut.”